Nazovite nas

+385 98 341 931

Obavijesti

Imate pitanje?

Za sve upite, informacije i suradnju kontaktirajte nas telefonom ili mailom.

OBAVIJEST – PROMJENA PROMETOVANJA

Obavještavamo građane Slavonskog Broda da će, zbog radova na nadvožnjaku Marinci, od ponedjeljka, 9. svibnja 2022. godine doći do promjena u prometovanju gradske autobusne linije 1, 2 i 3 na sljedeći način:

Autobus gradske linije 1 kretat će se iz Vinogradske ulice prema Ulici Kerdeni i prometovanje će se dalje odvijati po redovitom rasporedu.  

Gradska autobusna linija 2 prometovat će po redovnom rasporedu do kružnog toka u Brodskom Vinogorju, gdje će se autobus polukružno okrenuti i nastaviti kretanje prema Vinogradskoj ulici. Obje linije (linija 1 i 2) će pri tome koristiti nadvožnjak prema Sjevernoj veznoj cesti.

Autobus gradske linije 3 neće prometovati Sjevernom veznom cestom, nego će kretanje iz Zagrebačke ulice nastaviti prema Brodskom Varošu i kasnije prema kružnom toku u Brodskom Vinogorju gdje će se, nakon polukružnog okretanja, vratiti prema podvožnjaku Jarača i dalje nastaviti redovnim voznim smjerovima.

Važna je napomena da će putnici, na stanicama Marinci i Vinogorje (samoposluga), čekati autobus samo gradske linije 3, a na stanici ispred škole u Brodskom Vinogorju, samo autobus  gradske linije 2. 

Podijeli: